Image

Köp och sälj till marknadens bästa pris

När vi startade Budi så såg vi ett behov av att skapa en tjänst där säljare och köpare kan mötas under roligare och tryggare former. Vi såg en branch med ett ganska skamfilat rykte och lågt förtroende. Vi såg en branch som allt för länge gömt sig bakom friskrivningar som "grisen i säcken" och "vi har faktiskt visningar".  

Vi såg en branch som inte riktigt hängt med i den tekniska utvecklingen. Vi såg en branch som glömt bort att en försäljning består av både köpare och säljare, och båda behöver kunna känna sig trygga genom hela processen.

Vi såg Budi.

Du vet väl om att du kan sälja via oss också?

Dra fördel av en snabb och smidig försäljningsprocess.

VÄRDERINGAR

Med över 70 års erfarenhet av värderingar inom Budi-familjen så lovar vi påstå att det inte är många som kan slå oss på fingrarna när det kommer till värderingar. Värderingar av konkurser, rekonstruktioner, företag, lastbilar, fordon, entreprenadmaskiner, IT-utrustning m.m.
Vi är 5 värderingsmän förordnade av Sveriges handelskammare i Budi-familjen idag.

FÖRSÄLJNING

I flera år så har vi slipat trösklar, förfinat processer för att landa i auktionssiten Budi. Att sälja via auktion är den säljmetod som är mest rättvis för både säljare och köpare och väljer man dessutom rätt auktionshus, så är det också den metod som alltid kommer ge marknadens bäst pris vid given tidpunkt.

Många ser kanske sälj som något nödvändigt ont, men för oss är det tvärtom. Att sälja kräver kärlek och vi älskar att sälja.
Försäljning är vår produkt, försäljning är vårt DNA.

Vi är säljare. Vi är Budi.