Industridammsugare SpaceVac TITAN II samt (72667) via auktion | Budi.se

Industridammsugare SpaceVac TITAN II samt tillbehör

  • 1/72667
  • Stockholm
  • 10312
  • PRO
TID KVAR
0d 2h 32min 20sek

 2024-07-10 14:00:00 

LEDANDE BUD
KONTAKTA BUDI
Utropet sÀljs exkl. moms
Inget reservationspris

LOGGA IN

DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT LÄGGA BUD


Kopiera lÀnk

Säljes på uppdrag av ett företag.
SĂ„ funkar budgivningen & FAQ

Industridammsugare SpaceVac TITAN II samt tillbehör

SpaceVac TITAN II är en ATEX-certifierad dammsugare av industrikvalitet designad och konstruerad för användning med SpaceVacs ATEX system för höghöjdsstädning.

Den är handbyggd enligt våra exakta specifikationer i Italien och har en gnistfri tvåstegsmotor med häpnadsväckande sug och luftflöde för säker borttagning av brännbart damm inom ATEX-klassade områden. En process som i vissa länder måste genomföras genom dammsugning.

Med tanke på kravet på specialutrustning inom dessa områden har TITAN II utformats för absolut säkerhet utan statisk elektricitet.

Vidare är dammsugaren konstruerad för att vara enkel att flytta såväl inom- som utomhus. Den är också utrustad med smarta hållare för rör och munstycken - se bilder för mer information.

Länk till återförsäljaren: https://tecnovap.se/produkt/titan/

Information om utlĂ€mning/frakt: Efter betalning i ök. med hello@budi.se pĂ„/i Linta Gårdsväg 5a, Bromma. Frakt EJ möjlig

OBS! LÀs informationen under fliken 'Om auktionen' för de specifika hÄlltider, utlÀmningsadress och betalningsvillkor som gÀller för just den hÀr auktionen.

Varje auktionsobjekt har 3 minuters flytande nedrÀkning, dvs vid utsatt tid sÄ pÄbörjas en 3 minuters nedrÀkning som förlÀngs med 3 min för varje nytt bud som inkommer under nedrÀkningsperioden.


VIKTIG INFORMATION

VÄr auktionsmÀklare undersöker varje objekt och fÄr information om dess skick och anvÀndning frÄn sÀljaren. Men vi utför i regel inte nÄgon teknisk kontroll av objektet. Som köpare bör du dÀrför sjÀlv noggrant granska den information och de bilder och filmer som finns tillgÀngliga.

Du som köpare ska kontrollera objekt vid hÀmtning. AnmÀrkningar hÀrefter beaktas inte. Om objektet skiljer vÀsentligt frÄn objektsbeskrivningen ska Budi kontaktas innan objektet transporteras.

VÀnligen notera att all ev. demontering ombesörjs av köparen och skall utföras pÄ ett fackmannamÀssigt sÀtt.
Adress:Linta GÄrdsvÀg 5a, Bromma
Visning:Efter ök med hello@budi.se
Avslut:10 Jul 14:00
UtlÀmning:Efter betalning i ök. med hello@budi.se
KartlÀnk:LÀnk till karta
Övrigt:

Endast utsatta tider gäller.
 

Betalning:SWISH eller VISA/Mastercard

SÄLJ VIA OSS
PÄ Budi.se sÄ kan bÄde företag och privatpersoner snabbt och smidig bÄde sÀlja och köpa.
Hör av dig till oss idag!